Tervek 2010 nyarára 1


Tervekből sosincs hiány, most is tele van a fejem jobbnál jobb túra tervekkel… Egyik unalmas előadáson le is írtam a legnagyobb túrák tervét, mielőtt még elfelejteném… Leírom most ide is, nem időrendi (inkább fontossági) sorrendben:

1. Tátra túra – Ez az én MZ klubos túrám, évről évre gyarapodó létszámmal. Idén 4 naposra tervezzük, Augusztus 12-15-ig, és elmegyünk egészen Krakkóig!

2. Monakó – Ez lenne talán az év legnagyobb túrája, a BME Angyalai klubbal. Az Alpokon át irány Monakó, ahol megmutatok pár Maseratit, AstonMartint és Ferrarit az MZnek. Vissza pedig az Észak-Olaszországi városok, majd pedig strandok meglátogatása, hogy idén is legyen egy kicsi tenger.. 🙂

3. Erdély – Tavaly kihagytam az MZ Clubos Erdély túrát, idén viszont nem szeretném. Régi vágyam eljutni a Fekete tengerig, és bár ezt inkább a Duna mentén tenném, kezdésnek jó lesz Erdély irányába is! 😉 Szóval itt sem kis távolság a cél: Fekete tenger!

4. Kakucs – Idén is szeretnék egyet pályamotorozni, mert azok az élmények jó tartósra sikerültek. 🙂 (mind a gumi kopása, mind a túra utáni éjszakák tekintetében – sok motorozós álmom volt!) A BME Angyalaival talán sikerül idén lejutni valamikor.

5. Éjszakai teljesítmény túra – MZ Clubban szerveződik egy ájszaka indulós, aztán motorról napfelkelte nézős túra az orszuág határain belül, szép vidékeken… Ezt jó lenne megnézni!

5+. Jó lenne elmenni minél több MZ-s/BME Angyalais túrára, mint például a májusi Nógrádi bográcsozásra a BME Angyalaival, vagy a Gyurm@ (Pilis), Homz túra (Zemplén), Bakony túra, Sástó túra, stb….. 🙂

Egy biztos, hogy terveb sosincs hiány, csak a megvalósításukhoz szükséges pénzben.. Elvégre óvatos számítások szerint is a fenti 4 program lebalább 300 ezer forint, aminek még a fele is sok.. 🙁


Hozzászólás

Egy kis gondolat “Tervek 2010 nyarára