Van képem segíteni!


Én is megmozdultam a művészvilággal együtt, és felajánlottam árverésre három kedvenc (kiállításon is szerepelt) képemet (keretestől, mindenestől) a vörösiaszap károsultjainak javára!

A képre kattintva az aukció oldalára jutsz! A képre klikkelve az aukciós oldalra jutsz! A képre kattintva az aukció oldalára jutsz!
(A képrekre kattintva egyből az aukció oldalára jutsz!)

A közel 100 alkotó 300 alkotása között szerepel az én 3 képem is, amelyekre a vatera oldalán keresztül lehet licitálni. Idézet az iszaparveres.com sajtóközleményéből:

“Minden hírnek lejár egyszer a szavatossági ideje. Az október elején ijesztő váratlansággal bekövetkezett iszapömlésről is egyre kevesebb beszámoló kerül a lapok címoldalára, habár a seb, amit a katasztrófa a természetnek okozott, talán soha sem múlik el. Ahogy talán soha sem múlik el az a sokk sem, amit az elsodort települések lakói éltek át. Közülük még ebben a pillanatban is több százan élnek abban a tudatban, hogy életük egyik pillanatról a másikra rommá lett, otthonukkal, évtizedek munkájával felhalmozott értékeikkel együtt.

Nekik kíván reményt és segítséget nyújtani az a kezdeményezés, ami Süveg Gábor festő, programozó ötlete és munkája nyomán kelt életre. A „Van képünk segíteni” civil szerveződés felhívására alig két hét alatt közel 100 hivatásos és amatőr művész ajánlotta fel műveit az interneten keresztül, hogy azokat online aukcióra bocsátva segítse az iszaptragédia következtében nincstelenné váltakat. A felajánlott közel 300 fotónyomat és képzőművészeti alkotás az Axioart oldalon tekinthető meg katalógusba rendezve, licitálni rájuk a Vaterán lehet. Mindkét weboldal térítésmentesen ajánlotta fel közreműködését.

Licitálni egészen november 14-ig lehet. Mivel a felajánlott alkotások igazán sokrétűek és kikiáltási áruk is roppant különböző, minden segíteni vágyó meg fogja találni köztük azt, ami ízlésének és anyagi lehetőségeinek megfelel. A jó szándékú licitnyerteseknek közvetlenül a Vöröskereszt Veszprém megyei szervezetének számlájára (73200189-11280275, Kinizsi Bank Zrt.) kell majd utalniuk a vételárat, a „közlemény” rovat megfelelő kitöltésével („iszapárverés” kulcsszó + megvásárolt mű termékkódja + a vásárló Vatera-felhasználóneve).”

Érdemes az aukciók között lapozgatni (katalógus), mivel a felajánlott művek annyira sokszínűek, hogy biztos mindenki megtalálja a neki tetszőt, a neki megfelelő árban!

Bővebb információk:
www.iszaparveres.com
Facebook csoport

Hozzászólás