Egy új barát 3


Nos, ma reggel szert tettem végre életem első tükörreflexes gépére, egy Canon EOS 300 D formájában. Igazság szerint a büdzsé engedett volna egy korszerűbb, újabb vázat is (mivel ez meglehetősen öreg már), mégis inkább ezt választottam, ugyanis ő mellé járt még egy Sigma 18-200mm (F3,5-6,3 DC) objektív is, nameg tok, új akksi, stbstb.. Egy szóval egy komplett kis szett, amivel végre lehet komolyabban is fotózni majd.


(ITT a vele készült első pár próbakép)

Ellenben ha már elindítottam a “NagyonFotós” kategóriát, akkor beteszek ide pár képet, amiket az utóbbi napokban csináltam, még a kis Canon A700-as kompaktommal.
Először is pár fotó az újonnan kivilágított Szabadság-hídról, amely mellett elhaladva láttam meg, hogy két pillérje között van a telihold. Sajnos ekkor még nem volt időm, hogy leszálljak és fotózzak, ám másnap már nem hagytam ki, és direkt leszálltam a hetesről csinálni pár képet.. 🙂 (persze állvány nem volt nálam..)De van itt még pár Budai várból fotózott éjszakai kép is… Sajnosek is állvány nélkül készültek, mivel nem fotózni mentünk, hanem pálinka fesztiválozni. Épp ezért is csak pár kép készült, csupán pár témáról:

Hozzászólás

3 Gondolat “Egy új barát

 • Hunor

  Hát, használd egészséggel. Úgy becsüld meg, hogy Ő indította el a “tükörreflexest a pór népnek” akciót. Azaz a maga akkori 2-300.000 Ftjával, ő volt a megfizethető.
  Ja, és én szóltam. Nincs megállás innentől. 😛

 • GrafUr

  Köszönöm szépen! 🙂
  Jaja, anno követtem ezeket, nameg a családban van egy ilyen, ami akkoriban lett vásárolva, az általad is említett akcióban! 🙂

  Viszont az tuti, hogy nincs megállás, basszus…. Már nézem is a vakukat, az állványokat, meg a táskákat.. JAJ!
  Viszont azt néztem, hogy ügyesen ezeket is meg lehet úszni olcsón, ahogy ezt a gépet is megúsztam!

  Mégegyszer köszönöm neked a tippeket! Benne voltál abban a kb 5 emberben, aki segített a döntésben! 🙂

 • Orlando

  Sok boldogságot az új jövevényhez. 🙂

  Én holnap megyek az EOS 500 típusú analóg gép által a Tátrában készült képek előhivatásáért. Sajnos én még nagyon messze járok attól hogy a gép minden funkcióját ki tudjam használni, de igyekszem nagyon.

  Terveztem én is, hogy bővítem a gépet, pár új objectívvel meglepem magam, de borsos összegüket látván meghátráltam. Esetleg ha tudsz valami occsó helyet, ne tartsd magadban. 🙂