BAZ(zz)!


És igen, végre újra bringával tudtam suliba menni! 🙂 Az ezüst nyilat üzembe helyezve, máris két alkalommal is bicajjal mentem suliba.

Elsőre kicsit megdöbbentő volt, hogy hidegre számítottam, mégis a körúton már alig győztem vetkőzni, olyan melegem volt. Persze a végeredmény a szokásos: csurom vizesen, teljesen leizzadva értem be a suliba.
Visszafelé persze ugyanez, teljesen leizzadva hazaérkezés az őrült gyalogosok és autósok kerülgetése után. Nem tudom, hogy az esti hazafelé tekerés okozta, vagy csak egyszerűen hülyültek ősz óta az emberek, de minden gyalog szó nélkül lépett le elém az úttestre (mintha az is a járda része lenne, semerre sem néztek), a biztosított gyalogátkelőknél a gyalogok nem is foglalkoztak azzal, hogy egy szabályosan közlekedő biciklis érkezik, vagy épp egy kereszteződésben egy autós gondolta úgy, hogy a biciklis elé még kifér… Most tényleg mindenki ennyire hülye lett, vagy mi van???

Ma reggel meg az álló kocsisor között nyugisan eltekerve az egyik barom autós beletenyerelve a dudába akarta kifejezni, hogy mekkora paraszt, amiért egy egy tonnás pofékelő szarban egyedül ülve foglalja a belvárosban a helyet… Elképzelésem sincs, hogy mi mást akarhatott a hosszas dudálásával tudtomra adni.

Tekeréseimet persze rögtön boldogan be is regisztráltam a “Bringázz a Munkába!” (BAZ) oldalon, lelkesedésem egyelőre nem csillapodott, csak nem értem, hogy mitől lett mindenki hülye?! Csak én vagyok helikopter?

Hozzászólás