Megvan az utód! 4


Végre megvan a zárnivaló is, íme:

Ajándékba kaptam, nővéreméktől, ahol már évek óta állt ez a bicaj. Ajándék lónak pedig nem szokás a fogát, sem pedig színét nézni, az a lényeg, hogy minden bizonnyal egy kényelmes városi bicaj lesz belőle. Egyedül az a probléma vele, hogy túl szép. Arra számítottam, hogy egy ütött-kopott, alaposan leharcolt bicajt kapok, ezzel szemben ez szép. Meg női kissé, de mindegy, a lényeg, hogy gurul, kényelmes, fasza a váltója, és bicikli.

Rögtön el is kezdtem gondolkodni, hogy az új U lakatot hova is tegyem rá, mert ugye a vázra nem lehet… Kicsit hülye ötletem volt, és kicsit hülyén is néz ki, de talán a célnak megfelel, így ide raktam:

Első ötletnek jó volt, aztán a felszerelés után, jobban átgondolva annyira már mégsem… Elvégre itt mindenféle kerékről jövő erőket csillapítás nélkül kapja az a kis parányi sín, ami a lakatot tartja, így valszeg az nem fogja bírni megtartani, és le fog esni az első kátyúnál. Szóval keresnem kell neki más helyet a cangán, és ehhez egyelőre a hátsó lengőkar jutott eszembe, de még majd vizsga után futok így is egy tesztet, hátha mégis jó lesz… 😀


Hozzászólás

4 Gondolat “Megvan az utód!

 • Kaufman

  Grat!
  Örülök, hogy újrakezded.
  A bicóval nincs baj, piros mint egy ferrari, az Y váz meg unisex, szóval nem nőies.
  Ha túl szép, menj rá flexxel 2 oldalról, az aluváznak úgysem kell a festék. 🙂
  A lakat pedig nagyon veszélyes ott, ahol most van. Beficcen a küllők közé te meg repülsz, vagy csak elvonja a figyelmed és kikanyarodsz egy ifa elé.

  Valóban nincs sok választás, de ha nem találsz jobb helyet, inkább hordd a hátizsákodnak.

 • GrafUr

  HEhehehe, ez a Ferrari ötlet ott van, tetszik! 🙂 Ezentúl ez lesz a Ferrarim! 😀
  A lakatot még aznap leszereltem onnan, tényleg nem volt jó ott.. Igaz, lehet most se jobb helyen van: átraktam a hátsó kerékhez, a közel vízszintesen menő villa szárra…… Egy kört már lehet holnap megyek vele kipróbálni jó lesz-e ott, ha nem, akkor marad a hátizsákolás. 🙁 (azt pedig nagyon nem szeretném, mert azt rendszeresen elfelejteném)