felkészülés #3, közel start készen 4


Ma úton-útfélen azt hallgattam, hogy mekkora hülye vagyok, némi lerobbanós sztorival és hazáig motort tolós viccescskével vegyítve. De tényleg, minden ismerőstől. Nemsemmi para lett így bennem, amire a már 2 napja közel görcsben lévő gyomrom már próbált célozgatni, hogy nem most kezdődött a para.. 🙂 Pedig nem vagyok egy izgulós ember, vizsgák előtt sose szoktam ideges lenni, mégis van némi para bennem a holnaptól, és az azt követő 2 héttől… De szinte biztos vagyok benne, hogy ez az idegesség elmúlik, amint felülök a gépre, berúgom (beindul :)), dudálok anyumnak a ház előtt, integetek, és elkezdem húzni a gázt. Talán már a Kerecsendnél teljesen elmúlik a para, addigra ugyanis már eszembe jut pár dolog, amit otthon hagytam, és lezárom magamban a dolgot, hogy semmi más nem maradt otthon (napersze :)). Onnantól jó lesz. Nagyon. Tudom.

Szacsesztól kapott pót belső gumik a hátsó lámpa fölötti kis zugba a felpókozva, a feszítővas (gumiszerelés + önvédelem) az ülés mögé fííínoman elhelyezve, 12V-os töltő céner diódával felszerelve, karburátor végülis kicserélve a régire (bevált), tehát tulajdonképpen a motor készen áll. Sajna ma este már nem málháztam fel, mert így fél 12 felé már nem akarom a szomszédokat fölébreszteni, meg én is inkább már pihengetnék egy nagyot még az ágyamban.. 🙂 Marad holnapra a felpakolás, de lehet majd inkább korábban kelek, sokat aludni úgysem tudok, most még ez se megy jól.

Amúgy a Szobámban már szinte minden össze is van pakolva… Egy kis leltár képekben, elsőnek a kaják:

Pár napig biztos nem fogok éhezni.. 🙂 Na, meg meglesz a súly az utas helyett is, míg meg nem eszem.. 🙂 A ruhákon ahol csak tudtam próbáltam lefaragni, megpróbálkozok majd a mosás művészetével, aztán vagy sikerül, vagy nem… 🙂 (van tenger is.. ha nem megy, csobb)

Ezen kívül még motoros ruha, pót alkatrészek (fesszabályzó, bowdenek, izzókészlet, indexbúrák, tartalék karok, biztosítékok, patent szem, gyertyák, komplett tirisztoros rendszer – ha meghalna a megszakító :)-, apróságok), két liter kétütemű olaj -ólompótlóval bekeverve, akksi töltők (220 és autós), fürdőgatya, törülköző (legfontosabb :)), kempingszék, sátor, polifoam, ponyva, és persze békaláb és búvárszemüveg a tengerhez (alap).. Meg persze még sok olyan dolog amiket felsorolni is sok lenne (sebtapasz, térkép, útikönyv,stb,stb,stb). Talán ez a kis lista jól jön majd még a jövőbeni túrákhoz is, mindenesetre tuti, hogy majd csak a tengerparton fog eszembe jutni, mit is hagytam ki…

Most viszont megpróbálkozok egy ksi alvással, hogy holnap már a balaton partán ücsörögve írhassam ennek a blognak a folytatását…. Viszlát holnap!


Hozzászólás

4 Gondolat “felkészülés #3, közel start készen

  • Hvala

    esőruhát vigyél!!!!!!! Munkaruházati boltban 1500-ért már kapsz két részeset,ha lehet sárgát vegyél(iszonyúan jól lehet látni az esőben a motorost, meg vegyél jó nagy gumikesztyűt ami rámegy a motoros kesztyűdre.Meg egy hajszárítót is vinnék a helyedben.Hidegben befűti még a sátrat is ,esőben pedig megszáríthatod a ruhádat.Mi júniusban baromi viharban motoroztunk Opatijából Umagba.

  • GrafUr

    Köszi a tippeket, ruhacsipesz, nagy kesztyű bepakolva. Nagy eső esetén bízok az eső álló dzsekiben és gatyában, eddig már bizonyítottak.. A hajszárító begyömöszölésén sokat fáradoztam, de fel kellett adjam… Nem fér be. 😀 Annyi cuccom van, h még egy autó is leülne tőle.. 🙂