Fotós munkák


Az elmúlt hetekben nem nagyon volt időm és erőm ide is kitenni az első hivatalos fotós munkáim képeit, viszont most pótolnám ezt linkekkel. A Picasás tárhelyemre mindig szépen töltögetem fel, hogy onnan majd egyszer ide átpakolom őket, de erre eddig nem került sor. Pedig volt már három is:

Az első egy apró meló volt, ahol is a Közhír ülésén kellett fotózzak. Cél a jó hangulatot visszaadó képek, valamint mindenkiről legalább egy-egy lesi-portré, azaz egy-egy kifejezetten őt ábrázoló kép. Ez még tényleg csak egy kis apróság volt, az eredménye pedig ITT látható, pár pedig kiemelve:


Aztán a második komolyabb képsorozat a VW Tranyó találkozón készült, dehát erről már írtam (itt ni). Aztán jött az első komoly, igazi fotós megbízás, méghozzá a BME-KSK gólyabál fotózása. Na, ez tetszett igazán. Amolyan “bulifotós” feladat, mint a rendezvény második hivatalos fotósa. Tetszett is nagyon, készült is rengeteg kép, amik közül még válogatni is nehéz.  Picasán ott az összes! 🙂 (Később aztán készítettem belőlük Közhír hátlapot)




...Amikor odaadom a gépet, hogy legyen rólam is fotó :) ... és megint odaadtam :)


Aztán most csütörtökön volt a következő fotós munkám. A feladat egy állókép készítése volt, a karácsony szellemében, a Közhír címlapjára. Egy ötlettől vezérelve a díszkivilágított Bartók Béla utcán fotózgattam, állvánnyal. Két apró (ám végzetes) hibát azonban csak sikerült elkövetni: Az egyik az időpont mgválasztása: tán nem csúcsforgalomban kellett volna, a másik az, hogy a fáradtság és sietség miatt ISO 400-on hagytam a gépet… De majd legközelebb erre is figyelek.. Párszor nem tudtam megállni, és csináltam fekvő képet is. Az összes a szokásos helyen, párat pedig ide is kiemelek:



Huh, na hát nagyjából ezek az első fotós munkáim jobb képei. Remélem hamarosan lesz még folytatás.. 🙂

Hozzászólás