Pirospont a nyóckernek 3


Hűű, azannyamindenit, de nagyon balfasz vagyok…

A kapkodás, sietés és olykor nemalvás okozta szétszórtság megmutatta a foga fehérjét. Ma, ahogy mentem fénymásoló papírért, hogy tudjam csinálni a házimat, gondoltam ránézek a motorra, és ezért nyúltam is a motoros dzsekimhez a kulcs után. Nem volt ott… Megkerestem a nadrágot, amiben voltam vasárnap, abban sem volt… A motorral vasárnap óta nem mentem sehová, szal “valahová biztos jól leraktam a kulcsot, és rá lett pakolva”. Kerestem, felforgattam mindent, de nem volt sehol sem.
Kezdtem aggódni, meg azon gondolkodni, hogy a tartalék kulcs hol is lehet. Aztán gondoltam inkább elszaladok a papírért, majd utána visszatérve higgadt fejjel tuti azonnal megtalálom. (nyilván addigra már bennem volt a para, hogy elhagytam).

Lefele menet megnéztem a  motort, és……. hát láss csodát, ott volt szépen rátéve a tanksapkára a teljes kulcscsomó! Hoppá….

Valszeg amikor hazajöttem vasárnap, siettem és fáradt voltam, és a hátsó dobozban hagyhattam a kulcsot. A motor mellett rendszeresen cigiző szomszéd pedig valszeg volt olyan rendes, hogy egy kevésbé feltűnő helyre tette, és így, 3 nap alatt is minden sértetlen maradt (a motor és a tartalma is).

Nyilván bazinagy szerencsém volt, de azért úgy érzem ez egy jópont a nyóckernek… Ott állt a gép, rajta a hozzávaló összes kulcs (kormányzárhoz, lakathoz, hátsó dobozhoz, mindenhez!), és három nappal később is sértetlenül állt ott a gép! (szip)

Mindenesetre úgy érzem az ezévi balfaszdíjat is sikerült most elnyernem….


Hozzászólás

3 Gondolat “Pirospont a nyóckernek

 • kaufman

  Azvagy.
  De talán nem a 8kernek +pont ez, hanem konkrétan a szomszédnak.
  vigyél neki bort. fog ez még neked segíteni ott a vadon szélén… :):):)

 • 107513

  Mivel nem lopták el, ne is álmodj ilyen díjról! Egyébként velem is volt már hasonló. Apropó, hogy állsz jdinnel így hajnali körül? 😀

  Kár hogy leadtad a Babcsányi féle Matekot, mert ha bejársz és megcsinálod a házikat (elkéred tőlem) akkor 3-ast kapsz. Ennyi kollegák! 😀

 • GrafUr

  Kaufman: Szomszédhoz mentem megköszönni, erre fogalma sem volt a dologról… 😐 Mégsem ő volt a jótevő, szal a pirospötty felét csak megkapja a nyócker. “Vadon szélén” 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  TDL: Hát banyek, ha ellopták volna…… Megint pályázhattam volna az évezred balfasza címre…
  Jdin csúfos, írtam is most róla egy helyzetjelentést…. jaj.